Извънредно положение  в Joy Station на 11 декември

Театрален отряд Сценична треска са Здрава Каменова и Богдана Трифонова. Те носят сценичната треска в кръвта си – живеят я, използват я, вдъхновяват се от нея, не ги напуска и когато са под прожектора, и когато са под душа. Богдана и Здрава разказват истински житейски истории, искрено, смешно и безстрашно в „Апетит“, „Танго в Космоса“ и „Извънредно положение“. Последното, се ражда естествено и наложително, по време на … извънредното положение през пролетта. Към отряда се присъединява и актрисата Стефания Колева, а на 11 декември, Сценична треска ще играят „Извънредно положение“ в клуб Joy Station.

„Извънредно положение“ е комедиен стендъп спектакъл със завладяващ, оригинален авторски сценарий по истински истории. Истории от карантината, които Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот. Здрава, Богдана и Стефания разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена.

Билети за стендъп комедията, родена от ковид кризата, вече се продават на касите на „Фантастико“, в мрежата на Eventim, Urbo и Ticketportal  и на място в Joy Station, който работи с ограничен капацитет места, за да позволи на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Междувременно, отрядът за театър Сценична треска вече работи по нов, втори епизод на „Извънредно положение“, този път – любовен. На принципа, „смешно е, защото е вярно“, екипът вече събира истински истории за любов – абсурдни, разтърсващи, изпълнени с невъзможни копнежи и неудобни ситуации. На страницата на Сценична треска във Facebook или на имейл [email protected], публиката може да изпраща случките си на любовна тематика, които театралният отряд да включи в “Извънредно любовно положение”, чиято премиера вече се планира за февруари 2021.

Събитието Извънредно положение

Facebook Сценична треска

Instagram Сценична треска

Билети: Eventim