Концерт на живо и нова песен за промоцията на третия албум на No More Many More

Aктьорът Валери Йорданов режисира „Полуизяден“ – новото видео на бандата

Nо More Many More представи “Полуизяден” – новата песен с впечатляващо видео, излиза броени дни преди премиерата на албума и е част от нов български филм, който предстои да излезе до края на годината. „Шекспир като улично куче“ е с участието на куп български звезди, а негов режисьор е Валери Йорданов, който е не само един от любимите актьори у нас, но и страшен фен и приятел на No More Many More. За тях той казва: „Още преди да ги познавам като хора, истински се интересувах от тяхната музика. Тя е едновременно твърда и изненадващо нежна и вълнува, защото кара хората да се асоциират, да помислят и поговорят със себе си след това и да искат да я чуят отново. Дължах им това видео, защото успях да завърша този филм благодарение на друго тяхно парче – “По един или друг начин” ме мотивира да не се отказвам.“ 

“Помогни ми” излиза със съдействето на Национален фонд Култура, Z-Rock и Projector Plus

За работата си с Валери пък, фронтменът на групата Методи Кръстев, споделя, че е лесна, защото той разбира, че „Ролята, която най-добре би изиграл, е твоята собствена, изиграй себе си и най-вероятно ще си неповторим“, ги съветва актьорът с голям инат и сърце. 

В песента „Полуизяден“ участва и певицата Анна Мария Въртовска, която ще се включи като специален гост и в концерта промоция на албума на No More Many More на 2 март. Ани пее от шестгодишна възраст в детския радиохор, завършва поп и джаз пеене, а в началото на май месец ­­- самата тя ще представи своя дебютния солов албум. Освен нея, приятелска подкрепа в лайва ще дадат и музикантите от младата банда Cool Den. Билети за концерта-промоция за третия албум на No More Many More „Помогни ми“ са в продажба в мрежата на Eventim.bg, а ако има останали – ще се продават и на място в клуб Терминал на 2 март.