Ефектно видео с 3D елементи, концерт на живо и дяволски вълнения за дебютния албум на Me And My Devil

Първият едноименен албум на Me And My Devil е вече факт. В него са включени общо десет песни, като седем – групата вече пусна като самостоятелни сингли. 

Последното видео на бандата „A Room For Three“ е заснето от един от най-добрите български режисьори и продуцент на хитовите сериали и филми „Под прикритие“ и „Мисия „Лондон“ – Димитър Митовски. Сюрреалистичната и индъстриъл визия е по идея и изпълнение на Митовски, като някои детайли от клипа правят директни препратки към забележителното му творчеството на художник. Визуалното предизвикателство е допълнено и от опцията видеото да се гледа с очила за 3D изображения.

Освен с ексклузивната колаборация на Me And My Devil с Mитовски като режисьор, „A Room For Three e подкрепена и с вокалното участие на истинска икона в българската алтернативна сцена ипродуцент на инди медията X Raydio – Здраво Гулов a.k.a Зак Кузманов.

Останалите два сингъла се казват “Say “No more” и “Little Gray Mushrooms”. Последните три парчета носят още неочаквани жанрови завои в албума на групата, която до момента придвижи своите фенове от психедиличните 60-те, през пънка на 70-те, индъстриъл подходите и трип хоп-а на 90-те, но – прочетени през 2022. 

На 13-и април е официалното събитие – представяне на живо на албума в столичния клуб Терминал 1. Специални гости на концерта ще бъдат хитовите ALI, също част от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus, които ще представят за първи път последния си сингъл Don’t Hate Me пред софийска публика. Това ще бъде и първото клубно участие на Me And My Devil, след което на 16-и април групата ще се развихри и пред пловдивска публика в клуб Download. Билети за концерта в София има в мрежата на bilet.bg

Наред с новите парчета, феновете на бандата ще могат да се сдобият и с официалния мърч на групата, включващ фланелки и ексклузивен CD тираж на албума, част от които ще бъдат пуснати на предварителна продажба. Арт оформлението на диска е дело на Nolita No /София Добрева/, която изгради цялостната визуална концепция на бандата от самия ѝ старт до издаването на този албум.

До момента Me And My Devil представиха част от музиката си на сцените на фестивалите Music Daze, Rebel Rebel, Kapana Fest, като за краткото време успяха да натрупат сериозна фенска маса и последователи в различните дигитални платформи.