Me And My Devil представят Me and My Devil Volume I с клубен мини тур

Me And My Devil стартират първи клубен мини тур в подкрепа на албума, издаден по-рано тази година Me and My Devil Volume I. Групата ще гостува на публиката в общо четири града, като за първи път Варна и Бургас ще посрещнат бохемската свита, за да чуят на живо концертните версии на парчетата от едноименния албум.

Обиколката ще стартира на 19 ноември във Varna Live Club, а седмица по-късно на 26 ноември, Rock Bar Download в сърцето на Пловдив, ще посрещне бандата за втори път.

“Live On Fire” в София ще се състои на 2 декември в реновираната камерна зала на Национален Студентски дом, където дяволите ще представят и нов сингъл от предстоящия втори албум, а за целия пърформанс на сцената към тях ще се присъедини любопитен гост, чието име бандата пази в тайна. На 3 декември четворката ще се отправи и за първия си гиг в Бар Таргет, Бургас.

След обиколката Me and My Devil ще продължат студийните сесии по завършването на втория си албум. Към момента, групата е готова с общо пет композиции и продължава работа по подбора на останалите тракове от суровия материал, който четиримата определят като „по-мрачен и по-мръсен като звук, и провокиращо откровен като лирика“. Me and My Devil Volume II се очаква да дебютира в началото на 2023.

Билетите за гиговете са достъпни през epaygo, a по-голямата част от тези за концерта в София – са вече предварително разпродадени.

Билети тук:

Варна – https://epaygo.bg/2229761248

Пловдив – https://epaygo.bg/1766156309

София – https://epaygo.bg/2990426765

Бургас – https://epaygo.bg/3014400422