Hidden – лиричната меланхолия на Me And My Devil 

Me And My Devil продължават с музикалната си инвазия. “Hidden” е третият сингъл от предстоящия втори албум на групата. Този път четиримата представят лиричен завой, който издава и повече за цялото настроение в бъдещия албум – абстрактни пространства и поп мелодии кореспондират с меланхолия и тежки бийтове.

Камерното и минимъл усещане, което видеото на “Hidden” носи, e аналогия за момчешките отношения в рок бандите и творческите процеси, преминаващи през куп емоции. Главните роли се изпълняват от Кай Каспарянов и Виго Георгиев – истински ребъл приятели в реалния  живот.  

Концепцията на новото видео предлага на преден план детайли, които сглобяват пъзел за влиянията в музиката на Me And My Devil, а безфокусните визуални решения – пресъздават творческите и емоционалните скитания на членовете на групата.

„Музиката винаги е отражение на емоционалното възприемане на света и отношенията между хората. Ние не правим изключение и затова сме просто бекграунд, в който музиката ни се разтваря, за да направи осезаем живота ни, в който често пъти всичко се случва като в игра“, споделят от групата.

“Hidden” e вече във всички музикални платформи, а Me And My Devil продължават работата по втория си албум, като голяма част от композициите са вече завършени.