Soundprophet и Scotopia с общ лайв в столицата 

Майстори и дебютанти на една сцена в клуб Грамофон 

Soundprophet и Scotopia се качват на сцената в клуб Грамофон в София за една събота вечер, посветена на тези, които обичат сиатълския звук и авторската музика с гръндж звучене. 

На 4 ноември под светлината на прожекторите застават Soundprophet – групата, която публиката обича заради печелившата комбинация от проницателни текстове, стихийната енергия на техните изпълнения на живо и щипката магия. Артистичният им почерк носи общовалидни човешки послания – за доверието между хората, емпатията и за дълбоката връзка между човека и музиката. 

Пенко от Soundprophet и Пламен от Scotopia за предпочитанията в музиката, творческия процес, мечтаните колаборации и бунта в кръвта – в Projector Plus Essentials!

Soundprophet – хедлайнерите в тази rockaholic събота вечер, протягат ръка на дебютиращите в клуб Грамофон Scotopia. Бандата издаде своя дебютен албум „Cimmerian Red“ през пролетта на тази година. Енигматичното трио музиканти е обединено от приятелството, истинската страст към музиката и непрестанния стремеж към съвършенство. От неангажиращо хоби до първо място в конкурса Силата На Неизвестните на Радио Тангра и Аудиослот, групата вече смело заявява мястото си на българската музикална сцена. С над 20 авторски песни, момчетата записват и се качват на сцената не само у нас, но и в чужбина. След издаването на първия си албум, Scotopia ентусиазирано продължават да творят – още много музика, много идеи и много, много репетиции. 

Концертът на Soundprophet и Scotopia и с енергията на Projector Plus, е тази събота, на 4 ноември, в клуб Грамофон, събитието е тук, а билетите може да намерите тук